Fredagsnjutning hos Janne


Rökning är en last. Cigarrer är en lust!

Se mig!

Tänkte gnissla fram lite tankar och funderingar om det mesta här. Är det inte så man gör? Så att man genom att titta på kommentarerna kan få bekräftat att man finns. Eller att man åtminstone kan få medhåll av nån…

Uppmärksamhetshåven

Ja, så måste det vara - om man har tillräckligt många som kommer in och kollar in ens blogg, så är det alltid någon som kommenterar. Och då är det oftast någon som håller med en. Tycker dom att man pratar en massa skit så klickar dom sig så lätt iväg till nåt annat plejs i sajberspejs där det skrivs intressantare saker. Så kvar blir dom som håller med en. Och bekräftar att man tycker nåt bra.Vad praktiskt! 

Om man har lite otur (bara lite) så är det någon som dissar en. Men då har man i alla fall fått någon form av uppmärksamhet.

 

“Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. Man vill ingiva människorna någon slags känsla. Själen ryser inför tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst.”  (Hjalmar Söderberg, Doktor Glas)

 

Grattis på födelsedagen David!!!

 

Återkommer…


RSS 2.0